| Author |
Message |
Π‘Π°Π΄ ΠΈΠ»` Π½ΠΈΠΊΠ°Π΄
Klinka iz kraja
|
Posted:
Mon Dec 04, 2006 11:53 pm |
  |
ΠΠ° ΡΠ° Π΅ΡΠΎ ΠΏΡΠ²Π° ΠΏΠΎΡΠ½Π΅ΠΌ....ΠΌΠ΅Π½ΠΈ ΡΠ΅ Ρ Π·Π°Π΄ΡΠ΅ Π²ΡΠ΅ΠΌΠ΅ Π΄ΠΎΠΏΠ°Π»Π° ΡΠ΅ΡΠΈΡΠ° Rebel de Way ΠΊΠΎΡΠ° ΡΠ΅ Π±ΠΈΠ»Π° Π½Π° Π92. Π‘Π΅ΡΠΈΡΠ° ΡΠ΅ ΠΊΠ»Π°ΡΠΈΡΠ½Π° ΡΠΈΠ½Π΅ΡΡΠ΅ΡΡΠΊΠ° Π°Π»ΠΈ ΡΠ΅ ΠΌΠ΅Π½ΠΈ ΠΏΠΎΡΠ΅Π±Π½ΠΎ ΡΠ²ΠΈΠ΄Π΅Π»Π° Π·Π±ΠΎΠ³ Π³Π»Π°Π²Π½ΠΎΠ³ Π³Π»ΡΠΌΡΠ° ΠΈ Π³Π»ΡΠΌΠΈΡΠ΅(Π·Π° ΠΊΠΎΡΡ ΡΡ ΠΌΠΈ ΡΠ²ΠΈ ΡΠ΅ΠΊΠ»ΠΈ Π΄Π° ΡΠ°ΠΊΠΎ Π»ΠΈΡΠΈΠΌ Π½Π° ΡΡ 8) ).
ΠΠ²ΠΎ ΠΈ Π½Π΅ΠΊΠΈΡ
ΡΠ»ΠΈΠΊΠ°....
ΠΡΠΈΡΠ°Π½Π° ΠΠΎΠΏΠΈΠ»Π°ΡΠΎ(Ρ ΡΠ΅ΡΠΈΡΠΈ ΠΠΈΠ°)
Π ΠΎΠ²ΠΎ ΡΠ΅ ΡΠ΅Π½ Π΄Π΅ΡΠΊΠΎ Ρ ΡΠ΅ΡΠΈΡΠΈ...ΠΠ°Π½ΡΠ΅Π»
Π ΡΠ°ΠΊΠΎ ΠΏΠΈΡΠΈΡΠ΅ ΠΎ Π²Π°ΡΠΈΠΌ ΠΎΠΌΠΈΡΠ΅Π½ΠΈΠΌ ΡΠ΅ΡΠΈΡΠ°ΠΌΠ° Π° ΠΏΠΎΡΠ΅Π±Π½ΠΎ Π°ΠΊΠΎ ΡΠ΅ Π½Π΅ΠΊΠΎ Π³Π»Π΅Π΄Π°ΠΎ ΠΎΠ²Ρ Π²ΠΎΠ»Π΅Π»Π° Π±ΠΈΡ
Π΄Π° ΡΡΡΠ΅ΠΌ ΡΠΎΡ Π½Π΅ΠΊΠΎ ΠΌΠΈΡΡΠ΅ΡΠ΅ |
|
|
  |
 |
Elvis
Punoglavac
|
Posted:
Tue Dec 05, 2006 11:09 pm |
  |
Pa onda moram da ti kazem da dobro izgledas.Pratio sam seriju kratko, a mislim da su i drugi ali ne smeju da priznaju. |
_________________ Banovan sam jer sam govorio istinu, koja se nekima nije svidela! |
|
   |
 |
Srdjan86
Site Admin

|
Posted:
Tue Dec 05, 2006 11:25 pm |
  |
Ja iskreno prvi put cujem za tu seriju, sada iskreno slabo pratim serije, ali ranije sam pratio mucke,prijatelje, vesele sedamdesete... |
_________________ The strength we have inside is
so much more than you will know
but if you can't see the life around
you'll always walk alone |
|
   |
 |
Kallan
Zutokljunac

|
Posted:
Sun Dec 10, 2006 2:21 pm |
  |
Spanski...Cim ga cujem,najezim se!!!
Elvise,ne govori u tudje ime!!!
Poput Srkija,vise ne pratim serije,i uopste ne gledam TV...
Od nekih davnih,pored Prijatelja i Mucki,gledao sam Red i Zakon,Nesa Bridzisa,Nindza Kornjace,ED-a(onog advokata sa kuglanom)... |
_________________ ΠΠΎΠ³ Π½ΠΈΡΠ΅ Π½ΠΈΡΡΠ° Π΄ΡΡΠ³ΠΎ,Π΄ΠΎ ΠΏΠ΅ΡΠΌΠ΅ ΡΡΠ²ΠΎΡΠ΅Π½Π΅ Ρ Π£ΠΌΡ ΡΠ΅Π΄Π½ΠΎΠ³ Π³Π΅Π½ΠΈΡΠ°. |
|
  |
 |
Aleksa
Vladajuca klasa

|
Posted:
Sun Dec 10, 2006 4:56 pm |
  |
Takodje ne mogu da smislim spanski... Naravno da nisam gledao tu seriju, a ne gledam ni TV...
Na TV-u sam gledao uglavnom filmove, ali sad sve sto mi treba skinem sa neta i tako... |
_________________ Everything under the sun is in tune,
But the sun is eclypsed by the moon... |
|
  |
 |
DarkAngel
Fetus
|
Posted:
Wed Jul 11, 2007 9:33 pm |
  |
Meni se svidjaju Kyle XY i Largo koje se prikazuju na foxcrime-u.
Kada je rec o spanskim serijama, smatram da je zaista glupo trositi vreme na serije tog tipa, ali o ukusima ne treba raspravljati. Smatram da svako treba da gleda ono sto se njemu dopada i zbog toga ne treba da bude kritikovan ili da ga neko ismeva. |
_________________ Mozda se moje misljenje promenilo, ali ne i cinjenica da sam u pravu.... |
|
   |
 |
Andi014
Fetus

|
Posted:
Mon Feb 02, 2009 4:01 pm |
  |
Poslednju seriju koju sam ja gledao je Rim i bas mi se svidela  |
|
|